Om Oss

Vi i AKI Regnskapsservice vet at et godt og ryddig regnskap danner grunnlaget for videre utvikling, og er et av de viktigste elementene for å kunne ta riktige beslutninger og få oversikt over selskapets muligheter. Regnskapet skal være et nyttig verktøy, og vi legger til rette for at du som kunde skal ha full økonomistyring til enhver tid. AKI Regnskapsservice ønsker derfor å bli din samtalepartner for å digitalisere ditt selskap og finner løsninger som passer nettopp deg og ditt behov.

Vi som et regnskapsbyrå ser fordelene for både oss og våre kunder med moderniseringen og de nyeste verktøyene i regnskapsbransjen.  Med kontinuerlig kursing av alle ansatte, sørger vi for at vi kan tilby den beste kompetansen til våre kunder. 

AKI Regnskapsservice AS ble etablert i 2002, og har kontorer på Temahuset på Sotra. Vi er et lite firma, med solid og bred erfaring innen mange forskjellige bransjer. AKI Regnskapsservice AS  er et selskap som i hovedsak betjener små og mellomstore bedrifter, der vårt mål nummer 1 er kvalitet i alt vi gjør.

De ansatte har arbeidet innen regnskapsfaget i mer enn 30 år. Med mange års erfaring og kompetanse, og vårt ønske om å være en av de fremste innen modernisering og digitale verktøy, kan din virksomhet dra nytte av våre tjenester for å spare både tid og penger. Vi er glade for å være en del av utviklingen og gleder oss over de positive endringer dette gjør for våre kunder. Vi tilbyr tett oppfølging og personlig kundepleie. Hos oss får man også en fast regnskapsfører som kjenner deg og selskapet ditt. Dette gir god trygghet og skaper tillit mellom deg som kunde og oss som leverandør.

Vi gjør regnskap fra A til Å.

Våre ansatte

De ansatte har arbeidet innen regnskapsfaget i mer enn 30 år. Hos oss får man også en fast regnskapsfører som kjenner deg og selskapet ditt. Dette gir god trygghet og skaper tillit mellom deg som kunde og oss som leverandør.

Daglig leder/autorisert regnskapsfører

Anette Paulsen

Partner/Regnskapsfører

Vigdis Gjerstad

Aut.regnskapsfører

Mariann Eide Andersen

Regnskapsmedarbeider

Irene Spjeld Lie

Regnskapsmedarbeider

Sissel Gjerstad

Vi i AKI Regnskap hjelper dere med å ha oppdaterte regnskap og at all lovpålagt rapportering er på plass.

Slik kan du ha fokus på ditt kjerneområde – Det å drive ditt eget firma så godt og lønnsomt som mulig. Ta kontakt med oss i AKI regnskap for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.